Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp
március 8 - 14.
Kos
március 21. - április 20. 
 
Ragyogó távlatokat ígértem, és tessék: az élet kanyargó országútja csak rád vár. Az élen haladsz, természetesen a téged megillető, magas pozícióban. A többiek csak próbálják tartani veled a lépést, előttük fogsz járni. Akadálynak se híre, se hamva. Célra tarts, bátran előre!
 
Bika  április 21. - május 20. 
 
Erődnek teljébe értél, és egyszersmind nyugvópontra. Innen már csak szép pillanatokat tartogat az élet. Ezt szereted úgyis: lazaság, kényelem, mindezt úgy, hogy a körülmények stabilak, mert már megteremtetted a feltételeket. Élvezd az Élet nevű pöpec kis utazást!
 

Nagyítás
Ikrek
 
május 21. - június 21. 
 
A beharangozott karcosodástól remélem, nem ijedtél meg. Ez csak annyit akar jelenteni, hogy a jövőd nem minden részlete kristálytiszta, de az már uncsi is lenne, te meg úgyis kajálod a meglepetéseket. Ha hagyod, hogy húzzanak magukkal az események: jó úton jársz!
 
Rák 
június 22. - július 22. 
 
Bizonyítottál, jó munkásember voltál, jutalmaznak is. Nincs más dolgod, mint hátradőlni, és gyönyörködni az egymásra követező mindennapok eseményeinek megismételhetetlen szépségeiben. A munka szinte magától pörög, néha azért csekkold, minden a helyén van-e.
 

Nagyítás
Oroszlán
  július 23. - augusztus 23. 
 
Révbe értél. Az érzelmi életed minden részlete a helyére került, és most már nem szorul korrekcióra. Kiskirálynak érzed magad, úszol a boldogságban, számodra minden nap Valentin-nap. Időnként azért nézz be a munkahelyedre is, nehogy elfelejtsék az arcodat!
 
Szűz 
augusztus 24. - szeptember 23. 
 
Te pedig a Királynő vagy. Rég érezted magad ennyire önfeledten boldognak, egy-egy tükörbe nézés is mámorító varázserővel bír számodra. Életed legszebb napjai jönnek, ezt jól vésd fel a blogodba, mert még nagyszülőkordban is ezeket a bejegyzéseket fogod olvasgatni!
 

Nagyítás
Mérleg
 
szeptember 24. - október 23. 
 
Új világ nyílt fel számodra. A boldogságtól csak úgy ragyogó Rák teljesen rabul ejtett. Nem is kellett tennie semmit irányodba, és mégis bevonz téged, mint a mágnes. Engedd, hogy együtt haladjatok arra, amerre a sors gurít titeket. Kíváncsiságod is kielégül.
 
Skorpió 
október 24. - november 22. 
 
Rájöttél, hogy talán egyedül a legjobb. Legalábbis mostanság. Eleged lett, hogy mindenki a saját pályáján vánszorog beborulva. Meg vagy elégedve a sorsoddal, aztán majd meglátjuk, mit dob ki a gép legközelebb számodra. Egyelőre minden kihívást tárt karral vársz.
 

Nagyítás
Nyilas
 
november 23. - december 21. 
 
Elemedben érzed magad ismét, legendás erőd újra elementáris! Gyors helyzetelemzés és egy laza elemcsere után végre elérkezett a te időd: magasról osztasz mindenkit, telitalálatokat lősz, és naná, hogy 10 pontosan tudsz teljesíteni. Kell ennél jobb leosztás?
 
Bak 
december 22. - január 20. 

Nagyítás

 
Egy biztos: menned kell. Érzed az egyre fokozódó, már-már elviselhetetlenné váló belső késztetést, hogy léc, mindegy merre, csak el, el, el. Nyugi, kikészülni nem kell, ha utazós a munkád, akkor már ez is megoldás, ha nem, ott a hétvége. Lazítsd ki öreg csontjaidat!
 

Nagyítás
Vízöntő
 
január 21. - február 20. 
 
Sikeres hetet zártál, eredményesen megoldottad a feladatokat. Hogy mi vár rád? Biztos előremenetel, megérdemelt önállóság, sok móka és kacagás - szóval csupa azúrkék világ, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Vesd a tekinteted előre, a fajin jövőbe!
 
Halak 
február 21. - március 20. 
 
Olyannyira megérkezett a kedves, hogy egy kicsit már túl is szaladt rajtad. Nem baj, egy gyors kontaktus is lökőerőt tudott adni, inspirációt, hogy ne add fel, és a sorvégi kullogás helyett kapcsolj rá. Hagyd magad mögött a közétek állókat, és érd utol a boldogságodat!
2008.07.22

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.